Family in Dubai

Vill du ha lite hjälp med att hitta rätt bland alla juveler?

Numer hittar ni mig här:

www.johannakarolina.ch

 

Välkomna in i diamanternas underbara värld!

Att bära ett helt unikt smycke som är skapat bara för dig med dina egna önskemål som grund känns mycket värdefullt och speciellt.

Att leta efter den perfekta diamanten till sitt smycke tar mycket tid. Vill man vara säker på att man får diamanten till absolut bästa pris behöver man tid och kunskap. Det är lätt att tro att man är i land genom att bara jämföra form, karat, färg och inneslutningar. Det är en början men man behöver veta väldigt mycket mer om diamanten för att kunna avgöra om det är ett bra köp. Det kan kännas läskigt att betala mycket pengar för en liten pryl men med min hjälp kommer det kännas och framförallt vara, mycket tryggare. Inköpet blir en rakt igenom positiv upplevelse.

 

Från bara 600 AED erbjuder jag min kunskap, tid, noggranna blick och känsla för design.

Dubai är diamanter! Det finns enormt många butiker och alla erbjuder: ”Special price for you my friend”. När man reser till Dubai och har juveler i tankarna vill man gärna känna sig säker på att man hamnar i rätt affär, får professionell service och goda råd inför inköpen och allra helst skall även den noggrant utvalda diamanten sitta säkert kvar i smycket. Inte nog med det, priset skall förstås vara det bästa möjliga. Man vill inte förlora dyrbar semestertid genom att irra runt på en massa olika ställen och känna sig lurad innan man ens tagit upp plånboken.

Priserna på smycken som erbjuds via mig är mycket förmånliga och ofta under hälften jämfört med i Sverige. Att handtillverka en ring i Dubai kostar en tiondel av vad det kostar att göra samma hantverk i Sverige.

Vad mina kunder bland annat uppskattar är att jag alltid ger min ärliga bedömning och att jag vägleder dem genom hela köpet.

 

Kontakta mig genom att klicka på länken: Jag ser fram emot att höra av dig!

Du kan också maila mig direkt, johanna@familyindubai.com

 

Vilken av tjänsterna du än väljer så lovar jag att du kommer bli lika nöjd som alla mina tidigare kunder!

 

Vi erbjuder tre olika upplägg. Priserna gäller för två personer.

1. ”Guld” kostar 600AED

Vi ses i butiken och tar allt därifrån.

Klicka på länken för mer information. Guld, 600AED.

 

2.”Platinum” kostar 800AED

För att vara säker på att exakt den diamant finns i butiken som ni önskar er väljer ni ut den i förväg med min hjälp. Jag ber butiken beställa hem den till er.

Klicka på länken för mer information. Platinum, 800AED.

 

3. ”Diamant” kostar 950AED

Det vanligaste valet bland mina kunder. Vi skapar tillsammans diamantsmycke/n som finns redo för er när ni kommer. Är ni intresserade av andra ädelstenar än diamanter så säg bara till!

Klicka på länken för mer information. Diamant, 950AED. 

 

 

     

 

 

Ännu fler bilder. Här hittar du fler bilder på några av alla de ringar som jag har designat med kundens önskemål som utgångsläge. Du kommer till DubaiinMind.se när du klickar på länken.

 

Stort lycka till med de gnistrande inköpen!

 

 

 Om ni vill tar jag gärna med er till guldsmedernas verkstad så att ni får se när er diamant sätts i sin ring.

 

Läs gärna mer om vad som har sagts om våra tjänster härDu kommer till DubaiinMind.se när du klickar på länken.

 

"Hej Johanna och tack till en helt FANTASTISK upplevelse!!

Är SÅ nöjd med ringen å butiken!!! En sån service!! De tog emot oss med öppna armar. Jag fick med mig vigselringen och vi lämnade in min förlovningsring för putsning samt min mans ring för puts och gravering som de skulle leverera till vårt hotell på kvällen. Samma chaufför som levererade förlovningsringarna körde oss också tillbaka till hotellet. Jag gav 100 Aed som dricks å han blev såååå glad, tackade mycket och sa att vi gjort SÅ mycket för honom och hans familj❤

Jag har nog sagt till min man minst 10 ggr per dag under resan hur nöjd jag är med ringen. Vi har haft en helt FANTASTISK resa!!!!

Verkligen tack för allt!! Jag är MER än nöjd!!

Tack igen å Gott Nytt 2020!!!!"

Kram Petra och Frank ❤❤

 

"Jag friade till min fästmö i Dubai och jag hade inte kunnat göra det bättre utan Johannas hjälp. Johanna hjälpte mig med allt från planering & logistik för hur jag skulle genomföra mitt frieri till designen på förlovningsringen. 
Jag fick mycket hjälp i designen av ringen för att den skulle bli precis som jag önskade. Johanna skickade flera olika ritningar och 3D bilder som visade hur den skulle bli samt en mängd olika förslag på kvalité, slipning och färg etc på diamanten för att få exakt den sten jag ville ha. 
Vi fick även vara med i färdigställandet av ringen, bl.a. när de satte dit diamanten, och bara det var en upplevelse i sig. Det hade vi nog inte fått göra utan Johannas hjälp och kontakter. 
Förlovningsringen värderades hemma i Sverige och värdet var över det dubbla av vad jag betalade i Dubai.
Jag kan varmt rekommendera Johanna och kommer fortsättningsvis ta hjälp av henne!"

//David och Therese

"Var på jakt efter förlovningsring och hittade Johannas sida av ren slump, det är jag väldigt glad för att jag gjorde.

Hade ingen koll på diamanter men via mail och telefonsamtal så förklarade och guidade Johanna mig sakta men säkert genom diamanter och ringar efter mitt önskemål. Framförallt med sin ärlighet, enorma kunskap och värdefulla tips hjälpte mig att få till den perfekta förlovningsringen, enligt min blivande fru.

Hade ingen möjlighet att ta mig till Dubai vid den tidpunkten men det löste Johanna väldigt smidigt.

Det gjorde inte det sämre att förlovningsringen värderades till det dubbla här i Sverige  jämfört med vad jag köpte den för.

Sammanfattning av det hela, letar ni efter smycke, förlovningsring eller annan sorts ring, då är Johanna rätt person att kontakta!"

Tobias

 

Stor tack för all din hjälp och ditt tålamod med alla mina frågor. Jag är supernöjd med din service och dina kunskaper. Förutom att det var roligt att få mer kunskaper om dessa vackra stenar, var det väldigt tryggt att anlita dig. (Det hoppas jag att jag kan få möjlighet att göra igen). Jag är så glad och nöjd över mitt fina halssmycke, det blev helt magiskt. Jag lämnar mina varmaste rekommendationer till att anlita Johanna och Dubai in mind.

Tack från Pernilla!

 

Jag anlitade Johanna och använde mig av ”diamant”-tjänsten. 

Jag visste ungefär hur ringen skulle se ut och skickade bilder till Johanna. Hon återkom med förslag och förbättringar som jag uppskattade.

Fick tydlig och kontinuerlig återkoppling under hela processen med tex. 3D-bilder, vaxkopior och slutligen bild och video på ringen innan köpes genomfördes.

Var från början tveksam till att köpa ringen i Dubai men med denna service samt väsentligt billigare än i Sverige kan man säga att jag är omvänd.

Jag ger denna service 5/5 i betyg och har redan refererat flera bekanta.

/ Linus

 

"Att hitta en ring är inte alltid lätt. Jag hade bestämt mig för en ring med en rosenslipad diamant och detta är inte en typisk slipning man köper i Sverige. Jag hade turen att hitta fram till Johannas sida, och hon har under hela vägen från tanke till produkt varit väldigt hjälpsam. Först ringde hon och vi samtalade för att jag skulle få svar på generella frågor-väldigt uppskattat, då det kan kännas läskigt att beställa och tillverka en ring man inte kommer se förrän den faktiskt är färdig. Därefter hjälpte hon med att hitta en passande sten, hon förklara allt kring stenen, och utformandet av designen på ringen. Den färdiga ringen är precis vad jag hoppats på och önskat! Tack för all hjälpen på vägen Johanna!"

Mvh Markus A


”Johanna var otroligt hjälpsam och professionell i sin kontakt. Jag kände mig trygg genom hela köpprocessen och Johanna har en mycket stor kunskap inom området som hon på ett väldigt pedagogiskt sätt delar med sig av vilket var ovärderligt. Utan hennes hjälp hade jag inte kunnat köpa en sådan fin ring till min fästmö. På plussidan är även att inköpspriset värderades till det dubbla på Kaplan i Stockholm.Tack Johanna!”

/Martin

 

Johanna var otroligt hjälpsam och professionell i processen. Jag och min blivande fästmö hade en tydlig bild över hur förlovningsringen skulle se ut, enstensring i vitt guld med en diamant på ca 1 ct i River.

Jag och Johanna hade mailkontakt under själva processen där hon aktivt gav förslag på olika diamanter och bra kommentarer på designen. Johanna uppdaterade mig hela tiden med bilder på diamanten och modeller på hur ringen skulle se ut och jag kunde ändra designen allt eftersom. När jag väl hade bestämt mig för diamant och modell på ringen gick allting väldigt snabbt. Allt sköttes via telefon och mail och när ringen var klar hämtade jag upp den.

Min fästmö är väldigt nöjd med ringen och får ständigt kommentarer på hur vacker den är. Själva värderingen blev betydligt högre än vad ringen skulle kostat i Sverige. Jag är extremt nöjd med den service och pris Johanna fixade åt mig och kan starkt rekommendera andra som funderar på att köpa diamant/ring i Dubai att anlita Johanna.

Mvh, Kim

 


Jag blev förälskad i en ring som jag sett på nätet men som jag bara kunde drömma om när jag såg priserna i Sverige. Jag ville ha en 0,5 carats diamant infattad i en vitguldsring med mycket ornament och gravyr samt med en detalj i roséguld.


Jag hittade Johannas sida och läste alla positiva kommentarer som skrivits om henne och kände att jag fick ett förtroende, så jag kontaktade henne. Efter några mail så hördes vi på skype och hon verkade förstå vad jag var ute efter och kom med goda råd.

Kontakten var jättefin med snabb återkoppling och många bilder. Trots en tight tidsram samordnade Johanna med butiken, hon var väldigt tillmötesgående och professionell ut i fingertopparna. Hon hjälpte oss att hitta en superfin diamant till ett väldigt bra pris! Det var en kompis på genomresa i Dubai som hämtade ringarna åt oss och allting gick hur bra som helst.

Jag vill verkligen rekommendera Johanna till alla som funderar över att köpa dyrbara smycken i Dubai, hon kan sin sak och är otroligt mån om att kunden ska bli nöjd.

Tack igen, Johanna!
 
Janya Cambronero


Jeg var på jakt etter en unik og spesiell diamant ring og fikk kontakt med Johanna via en felles bekjent. Jeg har selv vært i Dubai mange ganger men synes det virker uoversiktlig og litt kaotisk å skulle gå å velge en ring blant alle tilbydere. Det viste seg å bli langt enklere med hjelp fra Johann, og jeg fikk tak i den steinen og den unike ringen jeg hadde drømt om!! Og det uten å være til stede i Dubai.

Hun viste stor kunnskap fra første stund og hun kom med mange alternativer underveis. Alt gikk utrolig "smooth" og jeg føler vi absolutt ikke kunne gjort et bedre valg av "leverandør" og hjelp enn Johanna. Takk for en sinnsyk fin ring! Jesus!! Helt utrolig vakker!! Overgikk min fantasi by far! RINGEN ble en absolutt suksess!!!

Anbefales på det sterkeste! Mvh Erik Andersen

 

Nyss hemkommen från Dubai med en ny snygg vigselring på mitt finger. Kan verkligen varmt rekommendera Johanna som proffsigt och tryggt hjälpte mig med detta!!!!

Mvh Malin Wessman

 

Stort tack för all din hjälp Johanna! Vi är fantastiskt nöjda med ringarna och framförallt din tjänst. Vill lämna mina varmaste rekommendationer. Det började med att vi över mejl och telefon diskuterade olika designval, priser och diamanter och det slutade med att du några veckor senare lämnade över de färdiga handgjorda ringarna. Vi fick våra drömringar till ett riktigt förmånligt pris. Även om värderingen inte är klar fick vi besked från Kaplans att de är värda mer än vad vi gav för dem - vilket såklart är väldigt kul. Jag kommer garanterat få användning för dina tjänster i framtiden. Återigen stort tack för all hjälp och att du varit så tillmötesgående! .

Mvh Suad Sheikhnur.

 

Varmt tack för all hjälp vi fick av dig i dag hos juveleraren och allt som du hade förberett innan vi kom. Jag kommer gärna att rekommendera dig till andra som reser till Dubai. Proffsigt bemötande, snabb med att svara tillbaka i vår mailkontalt och oerhört hjälpsam.

Tack . Pia ERingen är helt underbar!!! Jag är så nöjd och ändå är jag väldigt kräsen. Ringen är sagolikt vacker och det är en härlig känsla att veta att den är helt unik.

Du gjorde ett mycket bra jobb, även på distans. Allt gick så smidigt och vi slapp springa runt och leta guldsmed hela semestern. Vi fick ett fantastiskt bemötande i butiken och servicen var i toppklass. Som arkitekt uppskattade jag verkligen att få vara med om hela processen med modeller, 3D-animation och däremellan ”fittings”. En rolig och spännande process som gav ringen extra dimension! Hantverksskickligheten heter duga! Min man fick även gjort en vigselring som blev jättefin.

Dubai var ett häftigt resmål och vi hade en kanonvecka! Skönt att tänka på nu när det är nollgradigt och grått i Sverige. Hoppas dock att du njöt av kylan när du var hemma!

Tack för denna gången :)  Vem vet, vi kanske hörs i framtiden! Häslningar JohannaJohanna hjälpte mig att få min unika drömring!
Jag kunde köpa en dubbelt så stor diamant på grund av att jag köpte den i Dubai med Johannas hjälp och inte i Sverige.
Inte nog med att jag fick en mångt mkt större och vackrare diamant så var Johanna behjälplig genom hela processen. Oerhört professionell och väldigt kunnig om diamantar.
Även om jag hade läst på gällande vilken diamantkvalitet jag ville ha, så kan Johanna allt utöver de fyra C-na.
All kontakt skedde via mail från Sverige till Johanna i Dubai och hon var alltid snabb, lyhörd och höll mig i handen genom hela processen.
Jag är så nöjd och ger henne mina varmaste rekommendationer.

/Veronika, Stockholm, i Dubai jan 2017.

Jag och min sambo ska gifta oss i Dubai.
Det kändes viktigt för oss att även ringarna skulle komma därifrån, men pga tidsbrist visste vi inte riktigt hur vi skulle lösa det.
Som tur var råkade vi snubbla över Johanna´s hemsida och anlitade henne till att hjälpa oss. Det är vi så glada att vi gjorde! Allt har gått så otroligt lätt och smidigt och hennes bemötande har varit så vänligt.
På bara någon vecka hade vi ringarna klara. Däremellan visade hon även tålamod då hon tog sig tid att bolla ideèr med oss och gav oss diverse information som vi hade glädje av att veta.

Om tre veckor får vi äntligen sätta våra vackra ringar på våra fingrar. Vi är oerhört tacksamma och glada över att vi kom i kontakt med Johanna som på sådant proffsigt sätt kunde hjälpa oss med detta!
TACK!
J & T

 

När jag fick möjlighet att köpa en diamantring med en riktig ”rock” i blev jag rekommenderad av en vän att kontakta Johanna. Hon hade köpt sin vigselring tillsammans med Johanna när hon var på semester i Dubai och var mycket nöjd.

Så, hemifrån Sverige kontaktade jag Johanna. Tillsammans diskuterade vi under lång tid fram bästa sten och design. Johanna gav förslag med bilder och certifikat. Rådgivningen var handfast och ärlig under denna process. När jag sedan till slut valt ut sten så fick jag löpande uppdateringar om tillverkningen av ringen, fick godkänna en vaxkopia, godkänna slutpriset, se många bilder och etc på vägen. Jag kände mig 100 % trygg på vägen och säker på att jag fick rätt sten i rätt ring osv.

Min man hämtade ringen i Dubai och nu är den, kvitton och certifikat hemma hos mig och jag är supernöjd. Jag känner att jag har fått en väldigt fin diamantring för mina pengar (långt bättre än om jag gått med samma budget till en affär i Sverige eller köpt på nätet). Ringen blev precis så som jag ville ha den, och det säger inte lite eftersom mina önskemål var väldigt exakta. Tack Johanna!

Anna H

 

Oj oj oj vilken Grym Deal !!! :) 

Jag är svensk men bosatt i Norge sedan 16 år. Jag har drivit business i hela mitt liv där jag har mött och jobbar med folk från hel värden inom dom flesta branscher, det jag nu vill berätta om är min första diamant deal och nog bäst upplevelse jag vart med om!

Från först dag jag mötte min flickvän har jag alltid vist att hon har vart den rätta och att när den dagen kommer då jag skall gå ner på knä å be om hennes hand vill jag ha den rätta diamanten i min hand :)

Allt start egentligen men rätt dålig tid när jag kun hade 3 veckor på mig å finna den rätta ringen och samtidigt finna ut vad jag skulle ha för ring! För det sist jag ville var å springa ner på Guldfynd !! Finna något färdig i en monter bara för att ha något som glittra !!

Efter ett google sök fant ja ett forum där jag läser en anmälan om ett par som var så nöjda med en tjej som hette Johanna och hur hon hade guidat dem igenom Dubais diamant butiker och funnit det perfekta smycket ! Där dom hade vart inom flera butiker etc !! Problemet mitt var att det hade jag inte tid med jag för jag hade kun ett tre timme transit stop på Dubai flygplats på väg vidare till vårt semester målet där jag skulle be om ett JA..

Jag sänder en mail !

I löpet av kort tid fick jag svar av Johanna ! Inga problem så länge du klara å komma dig ut från flygplatsen :) Johanna skriver , normalt sett så brukar kunderna mina komma ner till Dubai där jag guidar dom och vi träffar olika juvelerare tills att man finner det man vill ha sa Johanna :/ 
humm tänkt jag, det har jag inte tid till !! Men tanken på den där Guldfynd dealen gjorde att... NEJ !! Det skall vi få till jag tar den chansen !!! Å men mitt budget på runt 100k så ville jag i vart fall ta en telefon så att jag vet att det är någon på andra sidan denna mail :)

På telefon mötte jag en väldigt trevlig och proffesionellt svensk tjej som gav mig trygg känsla och samtidigt en rask förklaring på hur vi ville gå till väga med tanke på hela processen.

Personligen på den tidpunkten hade jag absolut 0 koll på diamanter och allt vad det betyder !

Men jag hade en bild i huvet på hur jag ville att den skulle se ut ! Samtidigt som min flickvän har sporadiskt sänt mig MMS hints med bilder på ringar hon liker ! Utifrån detta klarte vi å få fram ett utkast på en ring som jag kände att detta blir bra :)

3 x ext 1,72 car GIA Certifiering BLING BLING

Ja det var det de land på !!! Johanna var på julsemester i Sverige, jag var tvungen att hitta en vän i Dubai som var på väg hem till Oslo!! Johannas chaufför lämnade ringen till min vän och två dagar innan min och kärestans resa fick jag ringen. Under våra tre veckors semester fick jag ett ja på en strand medan regnet öste ner hemma i Norge.

Nu förstår jag varför Marilyn Monroe sjunger diamonds are a girl's best friend...

Johanna !! Tack för en helt fantastisk bra upplevelse !! Ringen är helt fantastisk och min tjej / blivande fru går fortsatt på moln av lycka där hon är helt otroligt förnöjd, både med designen som vi klarade å få till samt valet av material och en top sten !!!

Ser fram mot framtidens business !!! Och att jag nu kan kalla dig min egna diamant agent i Dubai

PS. Värderingen Vent Of The Roof !!! Juveleraren i Oslo sa att jag hade fått ett pris på under 20% av vad han handlar för på Dubais diamant börs!!!  DS.

Mathias Nyström

 

 

Jag har de senaste 6 månaderna lärt mig allt om diamantens 4 C:n och tittat runt i flera affärer efter diamantring. Både i Stockholm och i Malmö.

Då jag hade en stundande Dubai-resa inplanerad, hade jag för avsikt att köpa ringen på plats i Dubai.

Eftersom jag är väldigt prismedveten av mig, valde jag att jämföra Johannas pris och erbjudande med andra aktörer i Dubai. Johannas pris var bäst (!) och bemötandet var från första kontakten professionellt och alla mina frågor besvarades snabbt.

Genom mailkontakt fick jag ringen som jag ville ha den.

Fick tårar i ögonen när jag väl fick se ringen. Det säger allt.

Mer än nöjd och kommer rekommendera Johanna till alla vänner som vill köpa en ring i Dubai.

Ni kommer inte ångra det!

Mvh Oliver

 

Jag är mycket nöjd med ringarna, sitter och tittar på dem just nu. Tack igen för all hjälp och ett trevligt bemötande. Jag är nästan chockad över värderingen. Återanskaffningsvärdet är 114 % högre än anskaffningsvärdet, det hade jag aldrig vågat drömma om. Mvh Madeleine 

 

 

Hej!
 
Jag har lämnat in allt för värdering på Kaplans och fick hämta det i går.
Vi är såååååååå glada och nöjda!! Nyvärdet är i snitt det DUBBLA mot vad vi betalade!! Vissa saker lite mer andra lite mindre. Så det kan du verkligen med säkerhet förmedla till andra kunder.
 
Enligt värderingskvinnan så var det ofta tvärtom när man handlade i Turkiet. Ungefär samma om man handlade i Sydafrika (min erfarenhet också) och ca det dubbla värdet från Dubai!!
Så man kan ju säga att vi TJÄNADE på hela resan……..!

Johanna, vi hade aldrig hittat så fina diamanter och fått så fin hjälp utan dig! Tack!!!
 
Hälsningar Anna

 

Hej Johanna,

Jag vill tacka dig för ett fantastiskt jobb och en professionell hjälp som jag fick utav dig.
Trots en miljon olika frågor från min sida så besvarade du allting snabbt och tydligt.
Jag kunde inte bli nöjdare än vad jag blev med din hjälp samt leverans!

Mvh Mårten

 

Hej Johanna!
 
Det tog lite tid innan vi värderade ringarna.
Men vi fick glada nyheter. Ringarna är nästen värda mer än dubbelt så mycket i Sverige jämfört med i Dubai!
 
Tack för din hjälp!

Vänliga hälsningar Linda

 

Blötsnö idag efter att våren faktiskt tittat fram under någon vecka. Antar att ni har bättre väder i Dubai.

Vill bara tala om att jag nu haft ringen inne för värdering. Vi betalade ju 15.000:- kr för den men har nu papper på värderingen och det blev ........31.600:-, det kan man kalla en bra affär men viktigast är ju att jag är så nöjd med den!

Ha det gott 

Madde

 

Tack för en otroligt bra affär! Ringarna är så vackra och nu efter värderingen glänser dem ännu mer:-). Jag har sparat otroliga 65% genom att köpa alla tre i "din" buitk. Jag hoppas att du också har tid att inhandla en ring till dig själv eller två:-). Glad påsk!

Andrea

 

"Johanna! Jag är otroligt nöjd med servicen du gav dig. Dubai in Mind är det perfekta företaget när du vill hitta en fin diamant i Dubai. Du tog dig verkligen tid att hjälpa mig och finna den absolut vackraste ringen och den mest perfekta diamanten. Du svarade alltid på mailen omgående och jag fick svar på alla mina frågor i varje mail. Jag kände genuint att du la din själ för att hjälpa mig. Jag är verkligen jättenöjd med både dig och ringen och oerhört tacksam för din hjälp. Det är inte lätt att sitta i Sverige och låta någon annan hantera hela processen men det gick ju över all förväntan. Ringen är precis som på bilden och jag använder den varje dag, hela tiden! Jag upplever dig som en säker källa och rekommenderar dig starkt!"

Tusen tack, från Renée.


"Hej. Tack för hjälpen , kändes tryggt att ha dig med. Kedjan till S glänse fint och det gör min ring också. Den var inte riktigt klar när vi kom så vi bjöds på fika och en rundtur i båda verkstäderna och fick se personalen i arbete, riktigt kul! Jag är jättenöjd, precis som jag ville ha den. Åter igen tack och ha det bra!"

Mvh Mia

 

"Hej Johanna, vi har talat om dig för kära och nära vänner. Vi talar redan att komma tillbaka till Dubai. Ringen som du hjälpte oss att inköpa är värderad. Den var riktigt fin och inköptes till ett fantastiskt bra pris."

Med vänlig hälsning. Eva och Carl

 

"Hej Johanna så supernöjd med allt, har vänner som åker i april och kommer varmt rekommendera dig. Tack för allt :-) och hoppas att du hade en mysig jul i Sverige, vi är nu åter i Sverigekylan efter flera veckors resande."
Tack för all hjälp".

Louise

 

"Hej Johanna,

Vi hade en supertrevlig vistelse i Dubai och gillar verkligen staden. Träffade alla tjejer med familjer på julfest i lördags och vi glittrade ikapp:) efter våra diamantinköp med dig. Tack än en gång för en trevlig guidad tur."

Cecilia


"Vi är jättenöjda med ringarna, superfina. Tack för all hjälp!"

Mvh Petter 

 

"Hej Johanna!

Tack för all hjälp med ringletande. Vilket tålamod du och försäljaren har med oss två som inte riktigt visste vad vi ville ha för ringar! Nu är vi hemma och vi är så himla nöjda. Super bra pris också. Det blir ett nöje att få sätta på ringarna vid vårt bröllop i sommar. Tack."

Vårhälsningar från Karin och Johan.

 

"Hej, hej!

Vi är så glad för att vi hitatde dig och att du fick i uppdrag att ordna vår förlovningsring. Den är strålande vacker. Tusen tack för all hjälp!

Eva-Lotta och Sten

 

"Hej Johanna
Vill bara tacka dig än en gång för att du hjälpte mig att hitta en bra juvelerare. Dom visste precis vad vi skandinaver tycker om för design och deras service var utöver vad man kan förvänta sig. Snabba på att tillverka smyckena var dom oxå. Jag lät ju tillverka 6 olika smycken och dom är såååå fina. Kommer verkligen att rekommendera vänner som ska till Dubai att kontakta dig:-). Jag är supernöjd. Tusen tack."

Lotta P.

 

"Johanna!

Vilket tålamod du har och vilken känsla för ringar. Dina idéer var mycket bra, vi är så nöjda. Priset är oslagbartt!

Mvh Petra och Anders

 

"Godkväll. Ännu ett tack för all hjälp vi fick av dig. Ökenturen var en upplevelse och den kan du rekommendera till alla dina kunder. Ringen var jätte fin. Vi fick följa med till juvelsmeden såg när han satte dit stenen. Han visade också lasernumret på stenen. Helt perfekt. "

Jörgen och Inga-Lill

 

"Hej Johanna! Vilken bra kontakt du är där nere, enormt seriös, tack."

Marianne och Lars Krantz

 

Hej Johanna

Ringen vi köpte i Dubai kostade ca 24k SEK, värderat i Stockholm till ca 64k.
Så det finns lite att spara i Dubai :-)


Mvh
Michael

 

Vad vi är glada över att ha anlitat dig, tack Johanna! Min ring är så fin och diamanten betydligt större än jag hade kunnat köpa i Sverige. Tack snälla för all din hjälp!

Sara och Magnus

 

Vi är jättenöjda med vår vecka. Vi kommer tillbaka... Smyckena blev jättefina och svärdottern blev också förtjust. Stort tack för ditt trevliga och professionella bemötande!

Hälsningar Marianne


 
Hej Johanna

Tillbaka till vardagen och vintern i Skåne. :-)
Vill bara skicka ett stort tack för dagen i Dubai med dig ! Vi kunde inte fått en bättre start på vår vistelse och det var jätteroligt att få träffa dig. Med alla tips och uppslag du gav, blev det lättare att orientera sig och planera resten av dagarna. Dessutom fick ju Christel sitt lystmäte av guld och diamanter tillgodosett. Smyckena gnistrar nåt otroligt, man blir faktiskt bländad!  Tack för allt!

Christel och Svenne


Hej Johanna
Vill bara tacka dig än en gång för att du hjälpte mig att hitta en bra juvelerare. Dom visste precis vad vi skandinaver tycker om för design och deras service var utöver vad man kan förvänta sig. Snabba på att tillverka smyckena var dom oxå. Jag lät tillverka 6 olika smycken och dom är såååå fina. Kommer verkligen att rekommendera vänner som ska till Dubai att kontakta dig:-). Jag är supernöjd. Tusen tack.

Lotta P. 

 

Hej Johanna!

Tack för en fin sightseeing, alltid skoj att kunna utforma den efter egen skalle. Den andra halvan av gruppen hade spenderar byxorna på sig när ni träffades på lördagen i juvelbutiken, du fick mycket beröm för ditt kunnande.

Jonas med bihang

 Ringen blev helt perfekt och underbar, hon är jättenöjd! Jag bifogar ett foto på den som du kan använda dig av.

En bra sida att kolla ringar på är www.kodega.se, där kan man ange diamantkvalité och allting. När jag kollar motsvarande mamma Annikas ring med diamantstorlek och kvalité ligger den på tre gånger så mycket där!

Tack för allting, det var trevligt att träffa dig!

Mvh Sofia Stelling

"-Jag tog kontakt med Johanna inför mitt inköp av förlovnings- & vigselringar i Dubai. Med hennes hjälp fick vi värdelfulla råd om vad vi skulle tänka på inför vår resa och tips på vad vi kunde göra i hennes stad förutom att handla diamanter... Johannas kunskap om diamanter och erfarenheten av butiken hon rekommendarade oss att handla i gav oss inte bara en minnesvärd resa utan valuta för pengarna långt över våra förväntningar! Mina ringar kostade bara hälften av vad de skulle ha gjort hemma. Nästa gång jag ska köpa ett smycke kommer jag absolut att ta kontakt med Johanna igen, så skönt att ha någon att fråga allt man undrar över inför resan!

Stort tack och på återseende!"

Jennie F.

 

"-Dubai är känt för sitt billiga guld och diamanter, men utan Johannas hjälp hade jag inte vågat åka ner och gjort en så här stor affär. Efter att ha mailat med Johanna kände jag mig säker att ta steget att boka resan. Väl nere i Dubai möttes vi upp vid en rekommenderad butik där hon gav mig bra råd och hjälpte mig med hur en affär görs på bästa sätt. Med hennes hjälp fick vi mer på köpet OCH bättre pris på det vi var ute efter från början! Vi fick en väldigt fin semester och även hjälp att boka en Jeepsafari i öknen, som var en häftig upplevelse! Jag har redan rekommenderat flera av min vänner att ta kontakt med Johanna för att få ut det mesta av deras vistelse i Dubai och allt vad det innebär! Tack för att du gjorde min resa till den bästa!"

Linda Gustafsson, Stockholm

 

"Med Johannas hjälp så fick vi guidning bland de olika butikerna och deras specialiteter. Hon visade oss också till sin favoritaffär som säljer allehanda pärl-, guld- och diamantsmycken. I denna affär tillverkar de även smycken efter kundens önskemål.

En säljare som Johanna använt sig av tidigare var oss behjälpliga när det gällde att förklara de olika parametrar man skall ta hänsyn till vid diamantköp, storlek i karat, lyster, färg etc. När vi väl bestämt oss för vilken typ av ring vi tänkte köpa så diskuterade vi design och storlek på diamanten med Johanna och säljaren. Säljaren visade prov på mycket tålamod, då vi diskuterade fram och tillbaka om storlek och hur ringen skulle se ut. I princip verkade inget vara omöjligt enligt säljaren och vi kunde redan dagen efter komma tillbaka för att se en prototyp. Vi fick även besöka affärens verkstad, dels när prototypen fixades till och även senare när diamanten skulle sättas i den solitärring som vi ville ha gjort. Vi är mycket nöjda med hur ringen blev och den snabba servicen som affären kunde tillhandahålla.

Vi skulle vilja passa på att tacka Johanna för att hon visade oss till denna affär och dessutom hennes tålamod vid diskussioner om våra olika idéer kring design, samt hennes delgivande av sina kunskaper kring diamanter samt erfarenheter från diamantbranschens i Dubai."

Sofi och Henrik Aspegren

 

"Tack för dina professionella tjänster. Det var mycket trevligt att träffa dig och få dina goda smakråd och framförallt konkret tips på en bra guldbutik. Smyckena vi lät göra blev mycket bra och vi är supernöjda. Allt till ett bra pris och fantastiskt service. Vi hör gärna av oss igen vid nästa Dubai-besök :-)!"

Ann och Kent Maack.

 

Diamanter

Ädelstenar

Guld

Pärlor